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Peruvian Agricultural Research
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  3. Vol. 2 No. 2 (2020)

Vol. 2 No. 2 (2020)

DOI: https://doi.org/10.51431/par.v2i2
Published: 2020-12-30

Articles

  • The industrialization of potatoes and the socioeconomic development of family farming in Lima, Peru

    D. M. Cervantes, J. M. Quevedo
    • PDF
  • Prevalence and factors related to the presentation of Fasciola hepatica in cattle from Huancabamba, Piura, Peru

    R. M. Alva, J. C. Leiva, G. Y. Acuña
    • PDF (Español (España))
  • Season and farrowing number on the performance of the Camborough 29 swine genetic line

    L. A. Moreno, J. F. Vega-Vilca, O. E. Arbañil
    • PDF (Español (España))
  • Comparison of national and international hybrids of maize under conditions of the Pativilca valley, Lima, Perú

    N. H. Fabián, D. B. Luis, R. H. Tirado
    • PDF (Español (España))
  • Economic losses and factors associated with the seizure of livers with Fasciola hepatica in Chiclayo, Peru

    E. A. Ramos, R. M. Alva, J. C. Leiva
    • PDF (Español (España))

Short communication

  • Global warming and the Southwest slope of Nevado Yerupaja, Peru

    F. Inocente, J. Gonzales, E. Mendoza-Nieto, T. Méndez-Izquierdo
    • PDF (Español (España))

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Universidad Nacional José Faustino Sánchez Carrión
Facultad de Ingeniería Agraria, Industrias Alimentarias y Ambiental

Av. Mercedes Indacochea N° 609 Huacho – Perú. Ciudad Universitaria
Correo electrónico: par@unjfsc.edu.pe

Teléfono 511-971759585

ISSN Edición online: 2706-9397

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Esta obra está bajo una licencia de Creative Commons Reconocimiento 4.0 Internacional.

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