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Peruvian Agricultural Research
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  3. Vol. 2 No. 1 (2020)

Vol. 2 No. 1 (2020)

DOI: https://doi.org/10.51431/par.v2i1
Published: 2020-09-30

Articles

  • Evaluation of three doses of Trichoderma harzianum for the control of black scab (Rhizoctonia solani) of potatoes in Huari, Ancash

    G. A. Alarcón, M. R. Utia
    • PDF
  • Bovine somatotropin and persistence of the milk production curve in Holstein cows

    Ruth Díaz, Ángel Vásquez, Carlomagno Velásquez
    • PDF (Español (España))
  • Effect of particle size in the extraction of lupin alkaloids (Lupinus mutabilis Sweet) by conventional method

    Y. E. Rosas-Quina
    • PDF (Español (España))
  • Physicochemical and sensory evaluation of cookies enriched with chestnut flour (Bertholletia excelsa)

    A. Y. Chavez, R. J. Silva, N. B. Pampa
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  • Effect of ultrasound and particle size on the extraction of oleoresin from turmeric (Curcuma longa L.)

    J. C. Ponce, G. U. Taype, M. Huamantinco
    • PDF (Español (España))

Short communication

  • Socioeconomic characterization of the sugar cane farms in Humaya, Huaura province, Perú

    C. Andrade
    • PDF (Español (España))

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Universidad Nacional José Faustino Sánchez Carrión
Facultad de Ingeniería Agraria, Industrias Alimentarias y Ambiental

Av. Mercedes Indacochea N° 609 Huacho – Perú. Ciudad Universitaria
Correo electrónico: par@unjfsc.edu.pe

Teléfono 511-971759585

ISSN Edición online: 2706-9397

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Esta obra está bajo una licencia de Creative Commons Reconocimiento 4.0 Internacional.

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